01.05.2015

O nama


W.D.Concord West je građevinska firma koja u svom timu okuplja mlade stručnjake osposobljene za izvođenje svih vrsta građevinskih radova, koji su uvek spremni da izađu u susret vašim potrebama na optimalan način, obezbeđujući vam maksimalan kvalitet.

Trudimo se da zadovoljstvo kupaca bude na zavidnom nivou i da preporuka bude naš najbolji marketing. Osim toga, posebno razvijamo odnos sa kupcem od samog početka saradnje. Za nas je kupac najbitniji saradnik, a uz naše edukativno delovanje, kupac stiče dosta znanja iz ove oblasti tako da može svoje ideje da pretoči u realnost, ali sa raspoloživim i planiranim finansijskim sredstvima.

Naš princip je: SAGRADITI POTPUNO FUNKIONALNU CELINU OBJEKTA koja se sa lakoćom može dograditi.

Posebno pazimo na to da svojim marketinškim sugestijama ne nagovorimo kupca da započne objekat van svojih finansijskih mogućnosti. Iskrenim pristupom, koji podrazumeva detaljno specificiranu ponudu i mnoštvo saveta i prilagođavanja pre pronalaženja pravog rešenja, investitora navodimo na rešenje koje će u potpunosti zadovoljiti funkcionalne i estetske kriterijume u okviru raspoloživih finansijskih sredstava.

Nije ono što je skupo najbolje, ali ono što je veoma jeftino, sigurno nije dobro. Pronaći pravu meru nije lako. Dozvolite nam da strpljivo i pažljivo pripremimo i sagradimo funkcionalan i trajan objekat za vaš, da postanemo vaši poslovni partneri, da pratimo Vaš razvoj i svojim funcionalnim rešenjima učestvujemo u vašem usponu dugi niz godina.
DODACI

PROJEKTI